Skip to content

Hva vi gjør

Vi hjelper deg som er i kontakt med barnevern.

  • Fri rettshjelp
  • Taushetsplikt
  • Lang erfaring

Vi tar saker over hele landet!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi kontaker deg så snart som mulig

Eller

Legg igjen en beskjed til oss

Ved registrering godtar jeg Barnevernhjelp sin personvernerklæring. Din henvendelse vil bli behandlet konfidensielt.

HVA VI GJØR

Det vil være viktig for deg som blir oppsøkt av barnevernet, eller som allerede er i kontakt med barnevernet, raskt å få bistand av advokat i saken.

Barnevernet har stor myndighet, og det kan være avgjørende for deg å ha en advokat som kan bistå deg inn i saken på et tidligst mulig stadium av saken.

Vi bistår på alle stadier i en barnevernssak.

Vi bistår med råd og veiledning i forhold til hvordan du best skal forholde deg til barnevernet og den aktuelle situasjonen. Vi kan bistå i forbindelse med møter med barnevernet, slik at man på et tidlig tidspunkt oppretter en dialog med barnevernet slik at en omsorgsovertakelse kan unngås.

Vi kan også foreta en juridisk vurdering av din situasjon og hvorvidt de tiltak barnevernet ønsker er i tråd med gjeldende regelverk.

Send oss en gratis og uforpliktende forespørsel for å få en vurdering av din sak og hvordan vi best kan bistå i din situasjon.

Dersom barneverntjenesten har foretatt en akuttplassering eller har varslet at de vil fremme sak om omsorgsovertakelse er det viktig at du kontakter oss så raskt som mulig slik at vi kan bistå deg i den videre saksgangen.

Vi bistår også i saker hvor barnet allerede er plassert og du enten ønsker en tilbakeføring av barnet eller ønsker mer samvær. Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg i en slik sak.

Vi har taushetsplikt og alle henvendelser behandles konfidensielt.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ikke nøl med å ta kontakt! Sammen finner vi ut av hvordan vi kan hjelpe deg.

Vil du vite mer?

Vi kan bistå i alle typer barnevernsaker. Hovedvekten vil ligge på saker som angår hastevedtak, omsorgsovertakelser og samværsspørsmål.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi kontaker deg så snart som mulig

Eller

Legg igjen en beskjed til oss

Ved registrering godtar jeg Barnevernhjelp sin personvernerklæring. Din henvendelse vil bli behandlet konfidensielt.